Inloggen mijn dossier. Nog geen klant? Zo meld u zich aan!

Nieuws

Donderdag 30 januari

Cruciale rol voor de WOZ-WAARDE van uw woning bij de compensatieregeling voor waardevermindering

Woningbezitters in een door Minister Wiebes aangewezen postcode gebied waar aardbevingen voorkomen hebben recht op compensatie van de waardevermindering van hun woning ten gevolge van de aardbevingen. De compensatie zal berekend worden op basis van de WOZ-waarde van 2020, waardepeildatum 01-01-2019. Deze WOZ-waarde dient vervolgens vermenigvuldigd te worden met een door een adviescommissie van Minister Wiebes vastgesteld percentage op postcode gebied.

LET IN 2020 OP DAT UW WOZ-WAARDE CORRECT EN NIET TE LAAG IS VOOR EEN EERLIJKE EN MAXIMALE COMPENSATIE INZAKE DE WAARDEVERMINDERING VAN UW WONING (LEES MEER OP ONZE PAGINA WAARDECOMPENSATIE).

Dinsdag 14 februari

Waarderegeling: compensatie bij verkoop

Hebt u onlangs uw huis in Noordoost-Groningen verkocht en denkt u dat de verkoopprijs van uw huis aantoonbaar lager was als gevolg van het risico op aardbevingen door gaswinning uit het Groningen-gasveld? Met de Waarderegeling van NAM kunt u hiervoor compensatie aanvragen.

 

Op zoek naar een deskundige, ervaren en onafhankelijke taxateur zonder banden met de NAM?

John Schokker neemt als onafhankelijke deskundige namens verkopers plaats in een driedeskundigen commissie wanneer een verkoper zich niet kan vinden in het compensatie aanbod van de NAM. Dit compensatie aanbod wordt door de NAM aan verkopers gedaan naar aanleiding van een taxatie door twee door de NAM ingeschakelde taxateurs.

John Schokker treedt in de driedeskundigen commissie strikt onafhankelijk op. Ook ten opzichte van de NAM waarvan hij, in tegenstelling tot de meeste plaatselijke taxateurs, geen opdracht aanvaardt behalve wanneer een gedupeerde John Schokker rechtstreeks bij de NAM aanwijst als onafhankelijke taxateur.

John Schokker wordt door veel gedupeerde verkopers ingeschakeld om plaats te nemen in de driedeskundigen commissie, waardoor er geen taxateur in het aarbevingsgebied over meer ervaring en deskundigheid beschikt inzake het op een correcte en onafhankelijke wijze waarderen van de waardevermindering door aardbevingen.

Graag stelt John Schokker ook aan u zijn onafhankelijke expertise beschikbaar!


Bekijk overige nieuwsberichten

Schade claimen Schade claimen bij NAM volgens NAM protocol. Logisch?

Steunpunt Bevingschade is opgericht om u bij te staan bij het verhalen van schade op NAM. Het is tenslotte eigenaardig dat u de schade veroorzaakt...

Lees meer
Onafhankelijk “Onafhankelijke” specialisten werken ook volgens NAM regels

Steunpunt Bevingschade is 100% onafhankelijk en handelt alleen in uw belang. In de hieronder genoemde onderwerpen kunt u kiezen welke...

Lees meer
Tarieven Tarieven

Voor de begeleiding en beoordeling van uw schadedossier, het verstrekken van een opdracht aan de juiste contra-expert, het...

Lees meer