Inloggen mijn dossier. Nog geen klant? Zo meld u zich aan!

Zienswijze Instituut Mijnbouwschade Groningen?

U heeft een schaderapport ontvangen dat in opdracht van het Insituut Mijnbouwschade Groningen (IMG) is opgesteld. Logisch dat u twijfelt of dit rapport recht doet aan uw situatie, het is tenslotte opgesteld door een “onafhankelijke” partij in opdracht van de IMG. Daarnaast bent u op bouwkundig gebied (vermoedelijk) geen gelijkwaardige gesprekspartner voor een expert van de IMG. Teken niet, maar laat het schaderapport beoordelen door een onafhankelijke deskundige die uw belangen onafhankelijk behartigt.

Het Steunpunt Bevingschade adviseert u om een second opinion te laten uitvoeren middels een door ons ingeschakelde NIVRE schade expert. Deze NIVRE gecertificeerde expert op het gebied van aardbevingsschade geniet ons vertrouwen inzake deskundigheid en onafhankelijkheid.

Een echt objectief en compleet schaderapport

Deze expert heeft reeds jarenlange ervaring in de schade-expertisebranche en is gespecialiseerd in het behandelen van bevingsschades. Onze insteek is dat de schade volledig en duurzaam wordt hersteld en dat risico’s worden onderkend. Onze objectieve, bouwkundig expert onderzoekt de oorzaak van de schade en stelt een gedegen rapport voor u op waarmee wij namens u een beargumenteerd standpunt kunnen innemen ten opzichte van het rapport van de IMG. Ook gaan wij namens u indien nodig in bezwaar tegen het eerste besluit van de IMG en eventueel in beroep bij de rechtbank.

Wat zijn de kosten?

Indien onze NIVRE schade expert concludeert dat het schaderapport van het IMG onjuist is, dan kunnen wij namens u een zienswijze en, waar nodig, bezwaar en beroep indienen voorzien van een juiste juridische onderbouwing en schaderapport. Het enige wat u hoeft te doen is ons machtigen. Wij werken hierbij op basis van een succesfee van 10% van het aan u uit te keren schadebedrag aangevuld met eventueel door het IMG te vergoeden deskundigen- en wettelijke proceskostenvergoedingen.

Een schade-expert die handelt in uw belang

Dankzij onze jarenlange ervaring gecombineerd met onze up-to-date kennis en oprechte betrokkenheid kunnen wij cliënten op succesvolle wijze van dienst zijn. Ons inschakelen is eenvoudig. U hoeft enkel onderstaand antwoordformulier in te vullen en bij opmerkingen te vermelden “Onjuist schaderapport”. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Schade claimen Schade claimen bij NAM volgens NAM protocol. Logisch?

Steunpunt Bevingschade is opgericht om u bij te staan bij het verhalen van schade op NAM. Het is tenslotte eigenaardig dat u de schade veroorzaakt...

Lees meer
Onafhankelijk “Onafhankelijke” specialisten werken ook volgens NAM regels

Steunpunt Bevingschade is 100% onafhankelijk en handelt alleen in uw belang. In de hieronder genoemde onderwerpen kunt u kiezen welke...

Lees meer
Tarieven Tarieven

Voor de begeleiding en beoordeling van uw schadedossier, het verstrekken van een opdracht aan de juiste contra-expert, het...

Lees meer