Inloggen mijn dossier. Nog geen klant? Zo meld u zich aan!

Zienswijze Instituut Mijnbouwschade Groningen (IMG)

U heeft schade als gevolg van de mijnbouwactiviteiten in het Groningenveld of de gasopslag Norg.

Na schademelding bij het IMG heeft u het adviesrapport ontvangen. U bent het niet eens met de inhoud van het adviesrapport. Dit is logisch want er staan grote belangen op het spel. U heeft het recht om een zienswijze op te stellen. U kunt dit zelf doen. Maar ook kiezen om, vaak kosteloos, een eigen ervaren bouwkundige deskundige in de mijnbouw problematiek in te schakelen die namens u een zienswijze of bezwaar opstelt. De specialisten van Steunpunt Bevingschade hebben jarenlange ervaring met mijnbouwschades en kunnen assisteren om uw belangen op de juiste manier te behartigen.

Eigen deskundige

Bij het opstellen van een zienswijze door Steunpunt Bevingschade beoordeelt een bouwkundige expert namens u het adviesrapport opgesteld in opdracht van het IMG (Instituut Mijnbouwschade Groningen). Zijn bevindingen worden verwoord in een gedegen onderbouwde rapportage. De gecertificeerde schade-experts van het Steunpunt Bevingschade staan tijdens het gehele schade traject voor u klaar.

Heeft u zelf de zienswijze opgesteld en bent u niet eens met het de reactie van het IMG (herzienadviesrapport) dan kan ons team van bouwkundigen en advocaten namens u het bezwaar opstellen en u bijstaan tijdens de hoorzitting.

Wat zijn de kosten?

In de meeste gevallen is het laten opstellen van een zienswijze of bezwaar voor u kosteloos (zie de site van de overheid:  https://wetten.overheid.nl/BWBR0040584/2019-07-05 bron: wetten.nl. Mochten er onverhoopt toch kosten niet vergoed worden dan bespreken wij dit vooraf met u.

Experts van Steunpunt Bevingschade inschakelen

Wilt u meer informatie ontvangen of ons inschakelen? Vul dan onderstaand contactformulier in. Wilt u een gratis adviesgesprek op locatie aanvragen? Vul dan eveneens het formulier in.

Schade claimen Schade claimen bij NAM volgens NAM protocol. Logisch?

Steunpunt Bevingschade is opgericht om u bij te staan bij het verhalen van schade op NAM. Het is tenslotte eigenaardig dat u de schade veroorzaakt...

Lees meer
Onafhankelijk “Onafhankelijke” specialisten werken ook volgens NAM regels

Steunpunt Bevingschade is 100% onafhankelijk en handelt alleen in uw belang. In de hieronder genoemde onderwerpen kunt u kiezen welke...

Lees meer
Tarieven Tarieven

Voor de begeleiding en beoordeling van uw schadedossier, het verstrekken van een opdracht aan de juiste contra-expert, het...

Lees meer