Inloggen mijn dossier. Nog geen klant? Zo meld u zich aan!

Neem het zekere voor het onzekere: Laat uw woning of pand bouwkundig versterken

Steunpunt Bevingschade is een onafhankelijk platform dat optreedt in opdracht en belang van belanghebbenden. Wij hebben geen band met NAM en/of de overheid. Steunpunt Bevingschade kenmerkt zich door een grote plaatselijke deskundigheid, ervaring en betrouwbaarheid inzake de afwikkeling van schade ontstaan door aardbevingen en/of bodemdaling. Zo zijn wij onder andere gespecialiseerd in bouwkundig versterken.

Bouwkundige versterking vanuit CVW? Pas als er sprake is van een acuut veiligheidsrisico

Wilt u uw woning of pand bouwkundig laten versterken? Het CVW werkt met een gebiedsgerichte aanpak van binnen naar buiten, waardoor u uw woning niet kan aanmelden voor bouwkundig versterken. Er komt dus pas een expert langs wanneer uw buurt volgens CVW aan de beurt is. Tevens wordt inspectie door CVW vanaf de straat gedaan. Er wordt dus niet gekeken naar schade aan de binnenkant van uw woning.

Wilt u eerder de woning bouwkundig laten versterken? Dit wordt vanuit CVW alleen gedaan als er bij een schademelding sprake is van een acuut veiligheidsrisico. Dus als u volgens CVW geen acuut risico loopt, blijft u zo jaren zitten met schade. Hier kan u natuurlijk niet mee akkoord gaan. Schakel Steunpunt Bevingschade in en wij starten direct het proces voor bouwkundig versterken.

Waarborg uw veiligheid en de waarde van uw woning

Onderdeel van de dienstverlening van Steunpunt Bevingschade is het adviseren en laten uitvoeren van bouwkundige versterkingen aan de woningen en gebouwen in het gehele gebied waar aardbevingen voorkomen. Door het versterken van woningen en gebouwen wordt zowel uw veiligheid als de waarde van de woning of het pand gewaarborgd. Wij staan u hierin bij!

Ons inschakelen is eenvoudig. U hoeft enkel onderstaand antwoordformulier in te vullen en bij opmerkingen te vermelden: Bouwkundig versterken. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Schade claimen Schade claimen bij NAM volgens NAM protocol. Logisch?

Steunpunt Bevingschade is opgericht om u bij te staan bij het verhalen van schade op NAM. Het is tenslotte eigenaardig dat u de schade veroorzaakt...

Lees meer
Onafhankelijk “Onafhankelijke” specialisten werken ook volgens NAM regels

Steunpunt Bevingschade is 100% onafhankelijk en handelt alleen in uw belang. In de hieronder genoemde onderwerpen kunt u kiezen welke...

Lees meer
Tarieven Tarieven

Voor de begeleiding en beoordeling van uw schadedossier, het verstrekken van een opdracht aan de juiste contra-expert, het...

Lees meer
Het laatste nieuws
Dinsdag 14 februari Waarderegeling: compensatie bij verkoop

Video: Waarderegeling bij de verkoop van uw woning

Hebt u onlangs uw huis in Noordoost-Groningen...

Lees meer »
Maandag 30 januari Gronings gas - Zondag met Lubach

Gronings gas - Zondag met Lubach

Nederland heeft 50 jaar lang plezier gehad van inkomsten door het Gronings gas, maar...

Lees meer »