Inloggen mijn dossier. Nog geen klant? Zo meld u zich aan!

Zienswijze Tijdelijke Commissie Mijnbouwschade Groningen?

U heeft een schaderapport ontvangen dat in opdracht van de Tijdelijke Commissie Mijnbouwschade Groningen (TCMG) is opgesteld. Logisch dat u twijfelt of dit rapport recht doet aan uw situatie, het is tenslotte opgesteld door een “onafhankelijke” partij in opdracht van de TCMG. Daarnaast bent u op bouwkundig gebied (vermoedelijk) geen gelijkwaardige gesprekspartner voor een expert van de TCMG. Teken niet, maar laat het schaderapport beoordelen door een onafhankelijke deskundige die uw belangen onafhankelijk behartigt.

Het Steunpunt Bevingschade adviseert u om een contra-expertise uit te laten voeren op kosten van de TCMG. Deze contra-expertise wordt uitgevoerd door een expert op het gebied van aardbevingsschade waarbij wij het vertrouwen hebben in de onafhankelijkheid.

Een echt objectief en compleet schaderapport

Deze experts hebben reeds jarenlange ervaring in de schade-expertisebranche en zijn specialist in het behandelen van bevingsschades. Onze insteek is dat de schade volledig en duurzaam wordt hersteld en dat risico’s worden onderkend. Onze objectieve, bouwkundig experts onderzoeken de oorzaak van de schade en stellen een gedegen rapport voor u op waarmee u een beargumenteerd standpunt kunt innemen ten opzichte van het rapport van de TCMG. Ook gaan wij namens u in bezwaar tegen het eerste besluit van de TCMG en zo nodig zelfs namens u in beroep bij de rechtbank.

De schade-expert begeleidt u bij het ingrijpende proces van Bouwkundig Versterken

Naast het uitvoeren van contra-expertises staan wij gedupeerden ook bij in de eventuele volgende fases van het schadeafwikkelingstraject. Zo begeleiden en adviseren wij gedupeerden waar mogelijk van wie de woning in aanmerking komt voor het project Bouwkundig Versterken. Het project Bouwkundig Versterken wordt geleid door het CVW in opdracht van de Nationaal Coördinator Groningen (NCG), en heeft als doel om panden bouwkundig veilig te maken. Dit project is zeer ingrijpend, zowel financieel als praktisch en juridisch. Laat u daarom bijstaan door ons. Wij stellen uw belang voorop!

Een schade-expert die handelt in uw belang

Dankzij onze jarenlange ervaring gecombineerd met onze up-to-date kennis en oprechte betrokkenheid kunnen wij cliënten op succesvolle wijze van dienst zijn. Ons inschakelen is eenvoudig. U hoeft enkel onderstaand antwoordformulier in te vullen en bij opmerkingen te vermelden “Bouwkundig Versterken” dan wel “Contra-expertise”. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Schade claimen Schade claimen bij NAM volgens NAM protocol. Logisch?

Steunpunt Bevingschade is opgericht om u bij te staan bij het verhalen van schade op NAM. Het is tenslotte eigenaardig dat u de schade veroorzaakt...

Lees meer
Onafhankelijk “Onafhankelijke” specialisten werken ook volgens NAM regels

Steunpunt Bevingschade is 100% onafhankelijk en handelt alleen in uw belang. In de hieronder genoemde onderwerpen kunt u kiezen welke...

Lees meer
Tarieven Tarieven

Voor de begeleiding en beoordeling van uw schadedossier, het verstrekken van een opdracht aan de juiste contra-expert, het...

Lees meer